Introducere

Tecuci. Orasul palatelor de clestar. De mustar. Da, de mustar pentru ca cel mai cunoscut lucru prin care se face recunoscut orasul Tecuci este mustarul care provine de aici. Asta pentru cei care nu au fost pana acum aici. Si da, sunt palate – decente, nu decadente, facute de bun gust precum legumele cu gust bun din zona. Pentru ca in Tecuci exista afaceri de succes si pentru ca oamenii se impart in doua categorii – cei care au muncit din greu in afara Romaniei imediat dupa revolutie si s-au intors ca sa faca si acasa ceva si cei care au muncit din greu local ca sa faca ce stiau inca de pe vremea cand a aparut celebra fabrica de conserve construita in 1953. Dincolo de frumusetea caselor si business de succes este truda multor ani si respectul pentru bunul simt si munca.

Ecowash & Prowash & WashTec Germania – originea colaborarii

Clientul nostru face parte din prima parte de oameni muncitori – cei care s-au dus si au muncit din greu in strainatate si s-au impus acolo prin calitate si seriozitate. In Italia a avut primul contact clientul nostru cu producatorul WashTec de echipamente de spalare automata – pentru ca peste tot exista acolo doar WashTec si pentru ca, fiind un om exigent, s-a bucurat sa vada ca un echipament automat poate sa ii asigure un serviciu de top in cele mai mici detalii.

            Primii pasi in Tecuci

“Eu vreau sa pun direct un tunel de spalare auto” – asta a fost prima solicitare. “Italia e plina de tuneluri din astea de spalare auto si din asta vreau sa fac si eu la Tecuci”. Multumim si acum ca ne-a luat in calcul sfatul: “hai sa incepem mai bine cu un mixt de servicii in care sa punem si boxe self service si portal cu perii”. Si asa a aparut prima spalatorie auto din Tecuci (mixta) formata si din 3 boxe self service si din spalatorie automata cu perii ca investitie Ecowash intr-un business de succes. Oricum ideea de tunel rapid de spalare nu disparuse ca posibila investitie viitoare.

Evolutia si cresterea Ecowash

Nu va ganditi ca portalul de spalare auto cu perii sau cele 3 boxe self service au fost cu dotari si configuratii de baza. Nici vorba, clientul si-a dorit o spalatorie self service cat si spalatorie automata cu perii cu configuratie de top care, la momentul respectiv, in 2015, era printre cele mai performante din tara.

Etape ulterioare de dezvoltare

Chiar si asa, urmatoarea solicitare a venit pentru spalatoria self service: sa facem un upgrade si sa adaugam etape de spalare self service in plus ca sa putem avea servicii peste orice exista in piata locala la o alta spalatorie auto self. Pentru ca a fost un business de succes, administrat performant, investitia in spalatoria auto s-a amortizat mai rapid decat era estimat – astfel incat, in plina pandemie – in anul 2020 – discutam despre ce sa fie ales pentru o dezvoltare viitoare: fie dublarea investitiei initiale (inca o spalatorie automata cu perii si boxe self service) sau spalatorie auto tip tunel cu perii asa cum se dorise inca de la inceput.

Expansiunea

In vara anului 2021 deja spalatoria auto din Tecuci avea instalate si functionale 2 echipamente tip automat de spalare cu perii si 5 boxe self service – toate de la WashTec Germania. Mai mult, automatul de spalare auto cu perii era din nou – cel de ultima generatie – varful de gama la vremea aceea la WashTec. Incepand cu acest an Ecowash devenea practic cea mai mare si mai complexa spalatorie auto din Tecuci punand la dispozitie toate serviciile de spalare exterioara si curatare interioara.

Impactul Ecowash in Tecuci

Pionieratul si influenta locala

Pentru cei putin peste 30.000 de locuitori cati sunt in Tecuci, serviciile oferite inca din 2015 de Ecowash au fost dovada clara ca pentru conditii civilizate, de clasa si calitate superioara, la o spalatorie auto nu este neaparat necesar sa platesti mult sau sa astepti sau sa ai noroc. Serviciile de la aceasta spalatorie auto self service sau automata au fost si vor ramane mereu la inaltime si vin in intampinarea oricaror solicitari ale clientilor finali.

Pentru noi, ca furnizori WashTec a fost un impact si mai mare pentru ca in prezent Prowash are vandute in Tecuci (repetam, oras de 30.000 de locuitori) 6 portale de tip spalatorie automata cu perii si 8 boxe self service – toate de la WashTec Germania. Toate echipamentele sunt varf de gama cu dotari complete pentru spalari si tratamente auto.

Concluzii

Pentru a avea un business de succes, atunci cand este vorba de o spalatorie auto, fie ca este self service sau automata cu perii, conteaza cu cine pleci la drum pentru a face aceasta investitie – atat ca furnizor dar si client. Pentru ca un client cumpatat, care ia in considerare consultanta furnizorului nu inseamna ca nu face o investitie buna, daca nu cumpara din prima cele mai mari echipamente; cum la fel de bine, un furnizor care vinde exact echipamentul calibrat suficient incat sa asigure succesul businessului, este furnizorul care si-a dovedit nu doar experienta ci si bunele intentii in a vinde ce este nevoie nu ce ii este cel mai convenabil.

Va asteptam si in continuare pe prowash.ro sa facem impreuna din spalatoriile auto niste afaceri de succes ca si cele de pana acum, in care punem impreuna solicitarile cu expertiza, conditiile locale cu servicii customizate si toate pe baza echipamentelor de calitate germana de la WashTec.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *