Spalatoriile auto ofera servicii indispensabile posesorilor de autovehicule, dar la randul lor au nevoie de diverse solutii pentru a fi deschise si administrate asa cum se cuvine. Iata ce servicii spalatorie auto punem la dispozitia clientilor nostri.

Avantajele serviciilor oferite de Pro Wash pentru spalatoriile auto

Atunci cand oferim servicii spalatoriilor auto, preferam sa abordam o gama cat mai larga de solutii, de la cele de consultanta si finantare, pana la cele de service si distributie de detergenti si consumabile. Asadar, abordarea noastra holisitica nu presupune sa punem la dispozitie doar echipamente pentru spalatoriile auto self service, ci si ajutor propriu-zis pentru deschiderea, finantarea si bunul mers al afacerii. 

Prowash Technology Distribution C.E.E este partener local WashTec, cel mai mare furnizor mondial de solutii inovatoare, atat pentru investitori privati, cat si companii petroliere sau reprezentante auto. 

WashTec se remarca prin:

  • 175 de ani de experienta
  • 50 de ani de spalatorii auto automatizate
  • reprezentata international in peste 80 de tari
  • peste 40.000 de echipamente instalate
  • 2.000.000 de vehicule spalate pe zi
  • tehnologie inovatoare Washtec

Tipuri de servicii oferite

Iata ce gama de servicii iti punem la dispozitie:

Consultanta

Servicii de finantare

Orice proces de finantare spalatorie auto self service trebuie sa inceapa cu etapa de consultanta. Vom face mai intai analiza locatiei pentru a fi siguri ca se potriveste cu nevoile tale. Apoi vom realiza proiectul pe care ti-l vom prezenta pentru a ne asigura ca viziunile noastre sunt identice. In final, ne vom ocupa de obtinerea autorizatiilor pentru ca afacerea ta sa mearga ca pe roate.

Iti punem la dispozitie inclusiv servicii de finantare, atat pentru leasing, cat si ajutor pentru inchirierea echipamentelor.

Distributie detergenti si consumabile

Mentenanta si Service

Pe langa faptul ca-ti punem la dispozitie o oferta variata de accesorii pentru spalatorii auto, iti oferim inclusiv detergenti profesionali AUWA. Practic, ai acces direct la o gama completa de materiale auxiliare folosite in procesul de spalare automatizata.

Nu in ultimul rand, iti vom oferi garantie si service pentru orice produs achizitionat de la noi, indiferent de modelul acestuia. Si da, vei beneficia de acoperire nationala pentru nevoile tale de mentenanta. 

Asadar, daca-ti doresti sa ai parte de o investitie graduala, eficienta a consumurilor, control inteligent asupra afacerii si costuri reduse de mentenanta, apeleaza la serviciile noastre complete, usor de adaptat nevoilor tale!

Blog