Aspirator centralizat Ergox

Sistemul de aspirare centralizată ERGOX, este soluția profesională pentru spălătorii auto in care exista mai multe boxe.

  • Pana in prezent peste 6 milioane de masini au fost curatate cu sistemele de aspirare centralizata ERGOX
  • Ideal pentru aspirarea în regim de autoservire.

Sistemul ERGOX poate fi adaptat la orice configurație.

  • O atenție deosebită este acordată consumului de energie și eficienței în timp îndelungat, folosind sisteme de control complexe.

Sistemul ERGOX este economic și ecologic.

  • Golirea containerului de praf se face după aproximativ 1.500 de cicluri de aspirare.

Sistemul ERGOX nu necesită, teoretic, nicio întreținere.

Statia multifunctionala: Ergox Kiosk

Ergox prezinta noul sistem Ergox Kiosk

Sistemul inovativ isi doreste sa fie cel mai facil pentru clientul final dar si o optiune interesanta pentru proprietarul spalatoriei.

Conceptul nostru a plecat de la ideea de a avea “totul intr-un singur loc si in acelasi timp usor de utilizat. In Ergox Kiosk poti sa ai tot ce iti trebuie pentru a face masina ta ca noua.”

KIOSK are un meniu usor de utilizat din care clientul final poate sa aleaga intre: aspirare, verificarea presiunii rotilor si egalizarea acesteia, umplerea rezervorului de lichid de prabriz, si – optional, pot fi adaugate inclusiv functiile de pulverizare consumabil pentru curatarea geamurilor sau pulverizare consumabil pentru protectia cauciucurilor. Si cu toatea acestea echipamentul nostru nu ar fi unul la standardele Ergox daca nu ati avea la dispozitie automat si o manusa reutilizabila pentru a va pastra mainile curate si igienizate.

Inovatia nu se opreste aici – activarea oricarui serviciu se face pe baza de card, utilizatorul final putand foarte usor sa consulte creditul pe display-ul touch al echipamentului si chiar sa incarce cu credit.

Impulsionarea vanzarilor

Conceptul KIOSK in regim de autoservire are benficii atat pentru operatorul spalatoriei cat si pentru clientul final care are totul prezentat elegant pe un display care permite inclusiv afisarea de promotii disponibile in spalatorie.

Testeaza echipamentele de tip self service.

cauta pe harta cea mai apropiata locatie

Blog